Izolator fir - vintex

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Izolator fir

EMT7044-2
Pret la cerere
cu TVA

Izolator inelar pentru fir garduri electrice foarte durabil. Fabricat din ABS si metal galvanizat cu o foarte buna rezistenta la fortare, coroziune si expunere la razele solare. Datorita formei sale speciale apa, rezultata din precipiatii, cade foarte usor de pe acesta, astfel evitanduse pierderile electrice in timpul ploilor. Montare usoara cu ajutorul dispozitivelor de infiletate EMT3875-9. Se recomanda utilizarea acestuia pentru orice tip de fir sau banda.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Izolator fir

Izolator fir inelar, cu surub autofiletant din metal galvanizat si cu izolare din ABS.

Ce este ABS-ul?

Este un tip de plastic alcatuit din 3 monomeri diferiti( acrilonitril, butadiena si stiren), din acest motiv se numeste terpolimer, cea ce inseamna ca este compus din trei blocuri. Acest material plastic este la mare cautare datorita duritatii lor si pentru ca ofera rigiditate.

Blocurile de acrilonitril din care este format sunt cele care ofera rigiditate si rezistenta la diferite atacuri chimice si stabilitate la temperaturi ridicate. Aceste materiale sunt mult mai dure decat in mod normal si sunt utilizate in lucruri mai importante.

Blocurile din butadiena ofera rezistenta la orice temperatura. Aceasta caracteristica esentiala in locurile cu temperaturi scazute, unde alte materiale plastice ar deveni fragile.

Blocul de stiren este responsabil pentru asigurarea restentei si rigiditatii mecanice.

Toate aceste propietati fac ca materialele plastice din ABS sa aiba un efect sinergic si acest lucru inseamna ca blocurile functioneaza impreuna cu un efect mai mare, decat suma efectului lor separat, adica produsul final are propietati mai bune decat suma celor trei blocuri.

EMT7044-2
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola